Jeg glæder mig til at høre fra dig

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig indenfor almindelig kontortid, men ganske ofte er jeg forhindret i at besvare dit opkald på 30 28 84 74.

Derfor er den bedste måde at få mig i røret ved at sende en mail til mig med dit telefonnummer. Så ringer jeg til dig, så hurtigt jeg kan.

Send din besked til bevar@familieskatten.dk

Du kan også bruge formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller vil ringes op. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, men giv mig et par dage til at vende tilbage, inden du mister tålmodigheden.


Marianne har en stærk personlighed og fik fremlagt sin historie positivt. Hør foredraget - du går glad derfra og meget klogere på dig selv.


Hanne Siewartz, foredragstilhører

2018-01-19T11:29:20+02:00
Marianne har en stærk personlighed og fik fremlagt sin historie positivt. Hør foredraget - du går glad derfra og meget klogere på dig selv. Hanne Siewartz, foredragstilhører


Min far livede op og blev et gladere menneske. Han følte sig glad og stolt på et tidspunkt, hvor det var over 20 år siden, at han forlod arbejdsmarkedet. Det styrkede hans selvfølelse og hans hukommelse.

Lone Jæhger, sølvkunde

2018-01-19T11:29:53+02:00
Min far livede op og blev et gladere menneske. Han følte sig glad og stolt på et tidspunkt, hvor det var over 20 år siden, at han forlod arbejdsmarkedet. Det styrkede hans selvfølelse og hans hukommelse.Lone Jæhger, sølvkunde


Jeg behøver ikke sige ret meget, før Marianne er klar over, hvor jeg vil hen med det. Og derfor er det skrevet ned på den måde, som det skulle. Og det er en stor, stor lettelse.

Birgit Packness, guldkunde

2018-01-19T11:32:16+02:00
Jeg behøver ikke sige ret meget, før Marianne er klar over, hvor jeg vil hen med det. Og derfor er det skrevet ned på den måde, som det skulle. Og det er en stor, stor lettelse.Birgit Packness, guldkunde


Mariannes foredrag om livshistorier trak mange flere til huse, end vi havde regnet med. Fra start til slut havde hun publikums fulde opmærksomhed.


Ole Vesterlund, Centerleder, Hyltebjerggård

2018-01-19T11:33:16+02:00
Mariannes foredrag om livshistorier trak mange flere til huse, end vi havde regnet med. Fra start til slut havde hun publikums fulde opmærksomhed. Ole Vesterlund, Centerleder, Hyltebjerggård


Marianne er en fri og meget nærværende underviser. Det er en fornøjelse at være med.


Annemarie Madsen, kursist

2018-01-19T11:34:03+02:00
Marianne er en fri og meget nærværende underviser. Det er en fornøjelse at være med. Annemarie Madsen, kursistDet er en fantastisk måde, du behandler et svært emne som adoption på. Du har billedskabende formuleringer undervejs, der øger ens lyst til at lytte, og du har en grundlæggende humor. Det er vigtigt at få snakket om de her svære ting, og det gør du virkelig godt.

Sebastian Dorset, komiker og semifinaledommer i ValbyMesterskaberne i foredrag 2018
2018-12-13T11:38:21+02:00
Det er en fantastisk måde, du behandler et svært emne som adoption på. Du har billedskabende formuleringer undervejs, der øger ens lyst til at lytte, og du har en grundlæggende humor. Det er vigtigt at få snakket om de her svære ting, og det gør du virkelig godt. Sebastian Dorset, komiker og semifinaledommer i ValbyMesterskaberne i foredrag 2018Jeg bliver rørt over din historie, og din fortælling skaber gode billeder. Nogle mennesker møder dig, enten med velment misforståethed eller uvidenhed, der minder om racisme, og det skaber en fremmedgørende fornemmelse hos dig. Du har et vigtigt budskab.

Jes Dorph-Petersen, finaledommer i ValbyMesterskaberne i foredrag 2018
2018-12-13T11:48:03+02:00
Jeg bliver rørt over din historie, og din fortælling skaber gode billeder. Nogle mennesker møder dig, enten med velment misforståethed eller uvidenhed, der minder om racisme, og det skaber en fremmedgørende fornemmelse hos dig. Du har et vigtigt budskab. Jes Dorph-Petersen, finaledommer i ValbyMesterskaberne i foredrag 2018Vi hørte Mariannes fortælling på vores landsmøde, og det var meget inspirerende. Det er sjældent, der opstår så meget dialog, som der gjorde efter hendes foredrag. Marianne berører noget nyt, som giver os rigtig meget at tænke over, og som kan gøre os endnu bedre som forældre. Hendes formidling er skarp, direkte og præcis, og det giver nogle aha-oplevelser. Meget tankevækkende.

Michael Paaske, landsformand for foreningen Adoption & Samfund
2018-12-13T11:50:35+02:00
Vi hørte Mariannes fortælling på vores landsmøde, og det var meget inspirerende. Det er sjældent, der opstår så meget dialog, som der gjorde efter hendes foredrag. Marianne berører noget nyt, som giver os rigtig meget at tænke over, og som kan gøre os endnu bedre som forældre. Hendes formidling er skarp, direkte og præcis, og det giver nogle aha-oplevelser. Meget tankevækkende. Michael Paaske, landsformand for foreningen Adoption & SamfundHvis en knappenål faldt til gulvet under Mariannes foredrag, havde vi hørt det. Over hundrede mennesker blev grebet af hendes fortælling, der gik lige i hjertet. Personligt fik jeg både gåsehud og tårer i øjnene.

Rikke Samsund, udviklingskonsulent, Danske Seniorer
2018-12-13T11:53:45+02:00
Hvis en knappenål faldt til gulvet under Mariannes foredrag, havde vi hørt det. Over hundrede mennesker blev grebet af hendes fortælling, der gik lige i hjertet. Personligt fik jeg både gåsehud og tårer i øjnene. Rikke Samsund, udviklingskonsulent, Danske Seniorer