Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Familieskatten, Morsøvej 11, 1.tv. – 2720 Vanløse, CVR-nr. 36129980.

Kontakt os via bevar@familieskatten.dk eller ring på 30 28 84 74.

BETALING OG LEVERING:

Betalingen foregår direkte til Ringkjøbing Landbobank, reg.nr. 7670 ktn.nr. 5592105 via netbank eller girokort. Ved køb på mere end 30.000 kr. aftales betaling i mindst to rater, hvor den første forfalder en uge efter første interview. Den sidste forfalder en uge efter det afsluttende interview.

Tekster i sølv og guld-pakken bliver leveret digitalt. Hvis rettelsesrunderne, godkendelsen og leveringen af den færdige tekst ikke kan foregå elektronisk, løber der ekstra omkostninger på for håndtering og porto.

Ved platin-udgaven leverer trykkeriet den færdige bog i det ønskede oplag. Har du sørget for billeder til illustration af bogen, har du selv ansvaret for, at billederne ikke er omfattet af andres ophavsret.

Medmindre andet er aftalt leveres digitale produkter straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har opgivet, da ordren blev placeret.

OPHAVSRET:

Indtil teksterne er endelig godkendt har Familieskatten ophavsretten til materialet. Når først hovedpersonen har godkendt tekst og/eller levende billeder, overgår ophavsretten til dig, og du kan frit bruge materialet.
Onlineprodukterne og undervisningsmateriale i øvrigt er omfattet af min ophavsret, og derfor må du ikke dele det med andre eller sende det videre. Medmindre du får lov, og du er velkommen til at spørge, og vi kan søge en løsning.

KURSER og FOREDRAG

Hvis du melder fra et kursus, og afbudet falder mindre end en måned til start, opkræves halvdelen af prisen i gebyr. Hvis der er kortere end to uger til kurset starter betaler du fuld pris. Dog kan du frit overdrage din plads til en anden deltager. Du skal bare give besked om, hvem der får glæde af din plads.

Har du booket et foredrag, som du må aflyse, skal afbuddet falde senest en måned før arrangementet. Ellers koster det halvdelen af honoraret i gebyr. Aflyser du, eller flytter du datoen, inden for to uger før det aftalte tidspunkt for arrangementet, opkræves det fulde beløb.

FORTRYDELSESRET:

Når du har besluttet dig for at bestille Familieskatten til at løse en opgave, underskriver du en samarbejdsaftale. Derefter har du to uger, hvor du kan fortryde og få refunderet et eventuelt betalt beløb. Du skal bare ringe eller maile.

NB: De to ugers fortrydelsesret gælder ikke digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt.

AFLYSNING:

Familieskatten forbeholder sig ret til at aflyse kurser og foredrag ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.