Tænk kun på historierne og lad mig skrive dig efter munden

Med en pennefører eller en ghostwriter skal du ikke bekymre dig om at finde den røde tråd eller få sat ordene rigtigt sammen. Du sikrer dig, at din livshistorie bliver bevaret, og at fortællingen undgår at havne ufærdig i en skuffe.

Uanset om hovedpersonen skal være dig selv eller en du holder af, er der tre udgangspunkter at vælge imellem.

Videoen herunder skitserer forløbet.

Hold fokus på det vigtigste

Som journalist interviewer jeg hovedpersonen og afgrænser emnet, og som forfatter formulerer og formidler jeg budskaberne loyalt og levende.

Se et typisk forløb ved at klikke på videoen, eller vil du hellere se, hvad du får for pengene?

Kunne Familieskatten være noget for dig?

Du vil gerne gøre status over dit liv og blive klogere

Du vil gerne have formuleret nogle af dit livs vigtigste begivenheder

Du vil gerne fortælle, mens din hukommelse endnu er god

Du vil gerne bevare din fortælling, uden at du dermed ser dig selv som en superstjerne

Hvis du kan genkende lidt af dig selv i noget af det, du lige har læst, er det tid til at overveje, hvilken model du vil arbejde videre med.

SØLV
En færdig fortælling

Du vælger en særlig skelsættende begivenhed eller enestående periode ud, som har haft stor betydning for dit liv. Det kan være ‘den allerbedste rejse’, ‘mit politiske virke’ eller ‘min soldatertid’. Eller noget helt fjerde i dit liv, der har formet dig.

Du bliver interviewet i op til to timer om emnet.

Desuden med i prisen:
To runder med rettelser til teksten, intern korrekturlæsning, et forord og en tidslinje. I alt ca 15.000 anslag eller seks-syv A4 normalsider, som du modtager elektronisk. Herefter kan du på egen hånd eventuelt få teksten layoutet og printet.

8500 kr.

Det er muligt at tilkøbe ekstra interview, og dermed ekstra kapitler, for 7000 kr. pr. stk.

GULD
Et forløb af fortællinger

Du vælger op til seks områder, som du vil interviewes om. Vi drøfter i fællesskab, hvordan den røde tråd kunne se ud, og hvilke emner der er mest relevante. Det munder ud i seks kapitler baseret på seks interview, der er kendetegnende for forskellige perioder eller områder i dit liv. Det kunne fx være: yngstemand, militærmand, ægtemand, farmand, forretningsmand, sportsmand. Eller hvad der passer til dit livsforløb.

Hvert interview varer op til to timer.

Desuden med i prisen:
To runder med rettelser til teksten, intern korrekturlæsning, et forord og en tidslinje. Det vil svare til ca. 120-125.000 anslag eller mellem 50-52 A4 normalsider, som du modtager elektronisk. Herefter kan du på egen hånd eventuelt få teksten layoutet og trykt som bog.

38.000 kr.

Det er muligt at tilkøbe ekstra interview, og dermed ekstra kapitler, for 7000 kr. pr. stk. Og en video (op til tre minutter) for 3000 kr. 

PLATIN
En livshistorie som færdigtrykt bog

Ligesom i guld-udgaven vælger du seks områder, der skal indgå i historien om dit liv. Vi drøfter i fællesskab, hvordan den røde tråd kunne se ud og hvilke emner, der er mest relevante. Det munder ud i seks kapitler, baseret på seks interview der kendetegner dit liv.
Derudover indgår en video optaget i høj kvalitet, hvor du fra din yndlingsstol fx fortæller læseren, hvad dit håb med bogen er.

Hvert interview varer op til to timer, og du skal derudover en enkelt gang sætte ekstra tid af til videooptagelse. På egen hånd skal du også vælge relevante billeder ud til teksten og forsiden af bogen.

Desuden med i prisen:
En færdig bog uden at skulle bruge tid og kræfter på trykprocessen. Omfanget bliver mellem 120-125.000 anslag, der svarer til mellem 50-52 A4 normalsider. Der er to rettelsesrunder, og derefter læses ekstern korrektur. I layoutet indgår de billeder, du har valgt, og du skal tage stilling til fx papirkvalitet og oplag. Bagest i bogen trykkes en QR-kode til videoklippet med dig, så læseren kan se og høre dig via en smartphone.

Intropris: 59.000 kr.

(Hertil faktura fra trykkeriet, der afhænger af dine ønsker om oplag, papirkvalitet mm.) Normalpris 64.000 kr.

Læs mere i de generelle handelsbetingelser


Marianne har en stærk personlighed og fik fremlagt sin historie positivt. Hør foredraget - du går glad derfra og meget klogere på dig selv.


Hanne Siewartz, foredragstilhører

2018-01-19T11:29:20+02:00
Marianne har en stærk personlighed og fik fremlagt sin historie positivt. Hør foredraget - du går glad derfra og meget klogere på dig selv. Hanne Siewartz, foredragstilhører


Min far livede op og blev et gladere menneske. Han følte sig glad og stolt på et tidspunkt, hvor det var over 20 år siden, at han forlod arbejdsmarkedet. Det styrkede hans selvfølelse og hans hukommelse.

Lone Jæhger, sølvkunde

2018-01-19T11:29:53+02:00
Min far livede op og blev et gladere menneske. Han følte sig glad og stolt på et tidspunkt, hvor det var over 20 år siden, at han forlod arbejdsmarkedet. Det styrkede hans selvfølelse og hans hukommelse.Lone Jæhger, sølvkunde


Jeg behøver ikke sige ret meget, før Marianne er klar over, hvor jeg vil hen med det. Og derfor er det skrevet ned på den måde, som det skulle. Og det er en stor, stor lettelse.

Birgit Packness, guldkunde

2018-01-19T11:32:16+02:00
Jeg behøver ikke sige ret meget, før Marianne er klar over, hvor jeg vil hen med det. Og derfor er det skrevet ned på den måde, som det skulle. Og det er en stor, stor lettelse.Birgit Packness, guldkunde


Mariannes foredrag om livshistorier trak mange flere til huse, end vi havde regnet med. Fra start til slut havde hun publikums fulde opmærksomhed.


Ole Vesterlund, Centerleder, Hyltebjerggård

2018-01-19T11:33:16+02:00
Mariannes foredrag om livshistorier trak mange flere til huse, end vi havde regnet med. Fra start til slut havde hun publikums fulde opmærksomhed. Ole Vesterlund, Centerleder, Hyltebjerggård


Marianne er en fri og meget nærværende underviser. Det er en fornøjelse at være med.


Annemarie Madsen, kursist

2018-01-19T11:34:03+02:00
Marianne er en fri og meget nærværende underviser. Det er en fornøjelse at være med. Annemarie Madsen, kursistDet er en fantastisk måde, du behandler et svært emne som adoption på. Du har billedskabende formuleringer undervejs, der øger ens lyst til at lytte, og du har en grundlæggende humor. Det er vigtigt at få snakket om de her svære ting, og det gør du virkelig godt.

Sebastian Dorset, komiker og semifinaledommer i ValbyMesterskaberne i foredrag 2018
2018-12-13T11:38:21+02:00
Det er en fantastisk måde, du behandler et svært emne som adoption på. Du har billedskabende formuleringer undervejs, der øger ens lyst til at lytte, og du har en grundlæggende humor. Det er vigtigt at få snakket om de her svære ting, og det gør du virkelig godt. Sebastian Dorset, komiker og semifinaledommer i ValbyMesterskaberne i foredrag 2018Jeg bliver rørt over din historie, og din fortælling skaber gode billeder. Nogle mennesker møder dig, enten med velment misforståethed eller uvidenhed, der minder om racisme, og det skaber en fremmedgørende fornemmelse hos dig. Du har et vigtigt budskab.

Jes Dorph-Petersen, finaledommer i ValbyMesterskaberne i foredrag 2018
2018-12-13T11:48:03+02:00
Jeg bliver rørt over din historie, og din fortælling skaber gode billeder. Nogle mennesker møder dig, enten med velment misforståethed eller uvidenhed, der minder om racisme, og det skaber en fremmedgørende fornemmelse hos dig. Du har et vigtigt budskab. Jes Dorph-Petersen, finaledommer i ValbyMesterskaberne i foredrag 2018Vi hørte Mariannes fortælling på vores landsmøde, og det var meget inspirerende. Det er sjældent, der opstår så meget dialog, som der gjorde efter hendes foredrag. Marianne berører noget nyt, som giver os rigtig meget at tænke over, og som kan gøre os endnu bedre som forældre. Hendes formidling er skarp, direkte og præcis, og det giver nogle aha-oplevelser. Meget tankevækkende.

Michael Paaske, landsformand for foreningen Adoption & Samfund
2018-12-13T11:50:35+02:00
Vi hørte Mariannes fortælling på vores landsmøde, og det var meget inspirerende. Det er sjældent, der opstår så meget dialog, som der gjorde efter hendes foredrag. Marianne berører noget nyt, som giver os rigtig meget at tænke over, og som kan gøre os endnu bedre som forældre. Hendes formidling er skarp, direkte og præcis, og det giver nogle aha-oplevelser. Meget tankevækkende. Michael Paaske, landsformand for foreningen Adoption & SamfundHvis en knappenål faldt til gulvet under Mariannes foredrag, havde vi hørt det. Over hundrede mennesker blev grebet af hendes fortælling, der gik lige i hjertet. Personligt fik jeg både gåsehud og tårer i øjnene.

Rikke Samsund, udviklingskonsulent, Danske Seniorer
2018-12-13T11:53:45+02:00
Hvis en knappenål faldt til gulvet under Mariannes foredrag, havde vi hørt det. Over hundrede mennesker blev grebet af hendes fortælling, der gik lige i hjertet. Personligt fik jeg både gåsehud og tårer i øjnene. Rikke Samsund, udviklingskonsulent, Danske Seniorer